بلاگ

درب های سنتی و تاریخی

معماران و درب سازان قدیمی طوری درب ها را می ساختند که گویی درون درب و اجزای آن هندسه پنهان وجود دارد، درب های قدیمی قوانین نانوشته ای دارند و هر یک از اجزای آن بی هدف ساخته نشده است. درب های تاریخی شاید ساده ترین عنصر معماری اصیل ایرانی باشند که امروزه در هر فضایی که بخواهند آن را کمی سنتی تر نشان دهند، استفاده می کنند.

گرچه معماری امروز از معماری کشورهای مختلف الگو گرفته اما اساساً در معماری اصیل ایرانی، پیام و هدفی نهفته است، هیچ سازه ای در معماری های اصیل بدون علت نبوده و درب های قدیمی نیز به عنوان نماد ذوق معماری ایرانی از این قاعده مستثنی نیستند.

امروز به دلیل تغییر شیوه های زندگی و تغییر بافت شهرها امکان بهره مندی از ذوق و خلاقیت معماران قدیمی در خانه ها نیست، اما علاقه به سنت باعث شده از درب های سنتی در اماکن دیگری نظیر سفره خانه های سنتی، پارکها، هتلها و … استفاده شود.

در استان یزد همه سازه های معماری از بادگیر و حوض، حوضخانه و هشتی و … یادآور خلاقیت معماران این دیار می باشد و از زیبایی درب های تاریخی که شاید هزاران مورد از آن در کوچه پس کوچه های بافت تاریخی این شهر مشاهده می شود نمی توان غافل شد.

درب هایی که امروز با گذشت بیش از صد سال همچنان زیبا و با دوام هستند پرده دار خانه های قدیمی در بافت تاریخی شهرها می باشند.

این درب ها گاهی توسط گردشگران خارجی و کلکسیونرهای داخلی تا میلیون ها تومان نیز خرید و فروش می شوند.

درب های سنتی گروه سازه امن گستر نوین ( درب گستر )، به عنوان نمادی کهن و اصالت هر پروژه به طرز ماهرانه ای و با دقت و ذوق معماری ایرانی به دست سازندگان مجرب و خلاق ساخته می شوند.
لینک زیر آرشیو درب های شیک، درب های کهنه کاری، درب های سنتی و تاریخی می باشد.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *